Mainosmateriaalit

Silkkipaino Mainos Kaiser Oy on monipuolinen mainosmateriaalien valmistaja ja toimittaja. Ota yhteyttä, niin voimme suunnitella sopivimmat ratkaisut mainosmateriaaleja koskeviin tarpeisiisi. Lähetä tarjouskysely.

Yleisimmät suurkuvatulostus- ja levymateriaalit

Banderollit

Käytetyimmät materiaalit ovat laadukkaat B1-paloluokitellut tulostusvinyylit ja reikävinyylit, 450-500 gm². Kansanomaisesti näitä kutsutaan pressuiksi. Tulostuspressujen vetolujuudet ovat erittäin korkeita ja riittävät monenlaisiin rakenteisiin. Sopivat sisä- ja ulkokäyttöön. Valittavana on useita eri kiinnitysvaihtoehtoja käyttökohteesta riippuen. Ei kokorajoituksia, esim. suurin yksittäinen valmistamamme banderolli oli kooltaan 75m².

Julisteet

Satin Photopaper 200 g / m², on julistemateriaaleista käytetyimpiä. Soveltuu lähinnä sisäkäyttöön. Rullaleveydet ovat 137 cm ja 162 cm.

Visualjet Paper 135 g / m² on lateksivahvistettu ja siten sopii myös lyhytaikaiseen ulkokäyttöön (mas. 3kk). Rullaleveydet 137 cm ja 162 cm.

Blueback Paper 110 g / m² on liisteröitävä, märkäluja paperi lyhytaikaiseen ulkokäyttöön (max. 3 kk). Käyttökohteina ovat mm. vaalimainokset. Rullaleveydet 127 cm ja 160 cm.

PP Paper 110 g / m²on ulkokäyttöön tarkoitettu helmiäismatta synteettinen paperi. Käytetään esim. A-standy julisteissa ja erilaisissa taustavalosovelluksissa. Itsestään sammuva. Rullaleveys 137 cm.

Mainosliput ja viirit

Valmistetaan 115 g / m² lippuneuloksesta tai 155 g / m² lippukankaasta. Materiaali on 100 % polyester. Kääntöpuolella painatus näkyy peilikuvana. Liput ommellaan kaksineulakoneella ympäri, kulmat lukitaan sekä tangon puoleiselle sivulle kiinnitetään lopun kiinnitystä helpottavat pikaliittimet (lekarit). Mainoslippuja valmistetaan kaiken kokoisina sekä vaaka- että pystymallisina. Nyrkkisääntönä valitessa lopun kokoa on, että vaakalipun korkeus tulisi olla 1/6 tangon korkeudesta ja pystylipun korkeus tulisi olla 1/3 tangon korkeudesta. Esim. 9 m salkoon suositeltava lipun koko 245x150 cm. Lipun hinnoitteluun vaikuttavat materiaalin sekä ompelutavan lisäksi lipun koko, väriluku ja kappalemäärä. Lippuja kuluu ympärivuotisessa liputuksessa 2-3 lippua / tanko / vuosi.

Kyltit ja opasteet

Kyltit ja opasteet valmistetaan yksilöidysti käyttötarkoituksen mukaan. Perinteinen edullisempi PP-kennolevy on helppo valinta mm. urheiluhallien seiniin ja lyhytaikaisiin ulkomainoksiin. UV-kestoisuus vaihtelee 18-48 kk paikasta ja kiinnitystavasta riippuen. Yleisimmät levyvahvuudet 5 mm ja 8 mm. Levykoot ovat 300x122 cm JA 300x200 cm.

Pitkäaikaisiin ja viimeisteltyihin kyltteihin ja kilpiin suosittelemme erittäin kevyttä ja kestävää Alukomposiittilevyä. Levyn polyeteeniydin on molemmilta puolin pinnoitettu korkealaatuisella 0,2 mm vahvuisella alumiinilla. Levyvahvuudet ovat 2 mm ja 3 mm. Levykoko on 305 x 156 cm.

Kapa-Plast on korkealuokkainen happovapaa polyuretaanivaahtolevy muovitetuilla pinnoilla. Levy on jäykkä ja pysyy hyvin suorana. Kestää hieman kosteutta, joten pinnat ovat pyyhittävissä. Lähinnä sisätiloihin tarkoitettua levyä voidaan käyttää mainostauluissa, kuvapohjustuksissa, roikoissa, figuureissa, messuseinissä ja myymäläsomistuksissa. Levyvahvuudet ovat 3,5 mm ja 10 mm. Levykoot ovat 70x100, 100x140, 100x250, 140x300, 203x305 ja 153x305 cm.

Kevytlevytarvikket

Reunalista valkoinen PVC-lista (U-profiili) levyjen reunojen suojaamiseen tai kehystämiseen. Saatavana 5 mm ja 10 mm levyihin, tankopituus 155 cm.

Jatkolista valkoinen PVC-lista (H-profiili) levyjen yhdistämiseen. Saatavana 5 mm ja 10 mm levyihin, tankopituus 155 cm.

Saranalista valkoinen PVC-profiili levyjen yhdistämiseksi kulmaan (W-profiili). Voidaan taivuttaa eriasteisiin kulmiin.

Kuvatelineet

Perinteinen A-teline kaarevalla yläputkella ja logokyltillä. Julistekoot ovat 50x70 cm ja 70x100 cm.  Värit ovat valkoinen, punainen, sininen, musta ja hopeanharmaa. Pakettiin sisältyy muovisuojat/julistetaskut. Suosittelemme tähän julistemateriaaliksi PP Paper 110 g / m² synteettistä paperia.

Jämäkkä Windy on 2-puoleinen jalkakäytäväteline tukevilla jousitetuilla jaloilla. Julistkoko on 70x100 cm. Suosittelemme tähän julistemateriaaliksi PP Paper 110 g / m² synteettistä paperia.

Roll-up kuvatelineitä on saatavilla useita malleja eri leveyksillä. Suosituimpia mallejamme on Basic, jonka kuva koko on 85 cm x 200 cm. sekä pisaramallinen Deluxe, jota on saatavilla 85x200 cm, 100x200 cm, 120x200 cm ja 150x200 cm kuvakoolla. Kaikissa malleissa on mukana pehmustettu kantolaukku. Lisävarusteena kaikkiin Roll-up telineisiin on saatavilla Spotlight 50 W halogeenivalaisin. Tulostamme lähes kaikki kuvavuodat ympäristöystävälliselle EverGreen kankaalle. EverGreen on täysin PVC-vapaa tuote, jossa vuodan reunat pysyvät suorina.

Avattavien Alu-Snap julistelistat toimituspakettiin sisältyy ylälista, jossa on 2 ripustinta sekä alalista. Varastopituudet ovat 50, 60, 100, 120, 126, 150 ja 200 cm. Muut koot tilauksesta.

Avattava Alu-Snap julistekehys on eloksoitua alumiinia jiirikulmilla. Toimituspakettiin sisältyy matta tai kiiltävä printin suojamuovi. Kehyksessä on valmiina reiät seinäkiinnitystä varten. Varastokoot ovat  A4, A3, A2, A1, A0, 50x70 , 70x100, 81x121 ja 100x140 cm.

Erittäin ohuet Led Slim Lux – valokaapit ovat helpoin tapa toteuttaa näyttävät mainokset. Toimituspaketissa on mukana muuntaja ja sähköjohto. Saatavilla koot A2, A1 ja 70x100 cm. Kysy myös muita valokaappimalleja.

Tarrat ja teipit

Valmistamme silkkipainetut sekä digitaalisesti tulostetut tarrat ja teipit moniin eri käyttötarkoituksiin ja kohteisiin.

Silkkipainotyöt

Silkkipainaminen on yksi vanhimpia painatusmuotoja ja on edelleenkin teollisuudessa käytetyimpiä painomenetelmiä monipuolisuutensa ja erilaisten sovelluksien myötä. Silkkipainatuksen edut tulevat esiin esim. töissä, joissa painoväriltä vaaditaan tarkkaa toistoa ja hyvää peittokykyä, sekä suuremmissa painoksissa, joissa silkkipaino on nopeampi ja taloudellisempi painomenetelmä kuin digitaalinen tulostus. Usein se on myös ainoa tapa saada tuote painettua kustannustehokkaasti. Valmistamme silkkipainossamme mm. tarrat, kyltit, laite-etulevyt, erilaiset kappaletavarapainatukset sekä mainos, työ- ja yritystekstiilit.


Expolinc-mallisto

Expolinc tarjoaa kestävät ja palkitut kannettavat mainostelineet. Esittelyjärjestelmät ovat kehitetty siten, että niitä on helppo käsitellä ja ne voidaan koota ilman työkaluja. Expolinc Pop Up – kuvaseinät, esitetelineet, Roll Up –telineet, Stand Up –tiskit ja Flag liput on tehty kestämään. Tässä esillä muutama tuote. Lisää tuotteita löydät tästä esitteestä: http://www.expolinc.fi/downloadcentre/content/Catalogue/Expolinc_Finish.pdf

Roll Up Classic

Roll Up on maailman eniten käytetty esittelyjärjestelmä. Se soveltuu mainiosti toistuvaan käyttöön tapahtumissa ja myynninedistämisessä. Roll Up Classic on palkittu toiminnallisuudestaan ja muotoilustaan. Se on suunniteltu toistuvaan käyttöön erilaisissa ympäristöissä.

Pole System

Pole System on erinomainen ratkaisu nostaa viestisi korkealle. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi huonetilan keskellä tai paikoissa, joissa on nähtävä kuvan taustapuoli. Paneelin mittoja voidaan säätää korkeus- ja leveyssuunnassa. Voit käyttää järjestelmää kaksipuolisena.

Pop Up Magnetic – Suora tai kaareva esittelyseinä

Pop Up Magnetic on nykyään vakioratkaisu esiteltäessä laajoja kuvia tapahtumissa ja esitysten yhteydessä. Se herättää suurta huomiota. Sen rakenne on pelkistetty ja tukeva, sillä irtonaisia osia on vain vähän. Lisäämällä näyttötelineen Pop Up Magneticiin voit näyttää videoita tapahtumissa, messuilla ja palavereissa.

Näin se toimii! Set Up Pop Up Magnetic

Flag System - Suorakulmainen tai kaareva muoto!

Erilaisia lippuja on ollut saatavana jo pitkään. Ne ovat tehokas tapa saada viesti näkymään ulkotiloissa. Expolincin uudessa Flag Systeemissä saat kaksi erilaista lippua yhdessä järjestelmässä. Valitse oikea muoto: kaareva tai suorakulmainen.