Yritystekstiilit

Mainos Kaiser Oy tarjoaa monipuolisia yritystekstiilejä halutulla profiloinnilla. Voit etsiä tuotteita sivuiltamme tai lähetä meille tiedot tarvittavasta tuotteesta, niin etsimme sen puolestasi. Kysy lisää meiltä!

Mainostekstiilit

Mainostekstiilit sivustolta löydät kattavan 16 tuotemerkin valikoiman mainos- ja yritystekstiilejä sekä liikelahjoja.

Mainostekstiilit


DC-collection

DC-collection sivustolta 15 tuotemerkin valikoima trendikkäitä kuin myös tuttuja perustekstiilejä. Tutustu trendikkäisiin Demim-tuotteisiin.

DC-Collection

Yritystekstiilit-kuvastot

Oheisesta koostekuvastosta löydät yhdentoista laadukkaan tuotemerkin tuotteita niin työkäyttöön kuin vapaa-aikaan. Kannattaa tutustua!

Katso kuvasto!

CLIQUE on johtava yrityspukeutumisen ammattilainen. Laaja vapaa-ajan ja profiilivaatteiden mallisto sisältää kokkonaisuuksia aina perusvaatteista teknisiin valikoimiin. Kuvastosta löytyy myös laadukas NewWave mallisto, joka tarjoaa yritysvaatteet niin naisille kuin miehillekin.

Katso kuvasto!

CLIQUE tarjoaa edulliseen hintaan kattavan valikoiman collegetuotteita työhön, vapaa-aikaan ja seura-asuiksi naisille, miehille ja lapsille. Hupparit, collget, collegetakit ja –housut. Runsaasti värejä myös HiVis-värit. Esitteestä löydät myös muhkeat toppatakit miehille ja naisille.

Katso kuvasto!

CLIQUE t-paidat löytyvät nyt yksistä kansista. Valitse käyttötarkoituksen mukaan laadukkaat t-paidat työhön, tapahtumiin, urheiluun ja vapaa-aikaan.

Katso kuvasto!

JAMES HARVEST SPORTSWEAR edustaa huippulaatua ja huolellista työtä. Hyvä laatu takaa vaatekappaleen mukavuuden ja kestävyyden ja pienet yksityiskohdat antavat sille eritysilmeen. Kuvastosta löydät myös PRINTER ACTIVE WEAR malliston, mikä tarjoaa laadukkaita mainos- ja yritysasuja edulliseen hintaan.

Katso kuvasto!

PRINTER ACTIVE WEAR syksyn 2014 esitteeseen on koottu 7 värin sarjat yhteen sovitettavia tuotteita. Shofshell-takit, kuoritakit, fleecet, pikeet sekä T-paidat lyhyt- ja pitkähihaisina naisille ja miehille. Yhdistä mieleisesi asukokonaisuus täältä. Katso kuvasto!

PRINTER ACTIVE WEAR syksyn 2014 esitteeseen on koottu 7 värin sarjat yhteen sovitettavia tuotteita. Shofshell-takit, kuoritakit, fleecet, pikeet sekä T-paidat lyhyt- ja pitkähihaisina naisille ja miehille. Yhdistä mieleisesi asukokonaisuus täältä.

Katso kuvasto!

J.HARVEST & FROST tarjoaa hyvin tehtyjä, laadukkaita tuotteita, jotka on viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla. Paitojen istuvuus ja viimeistely ovat huippuluokkaa. Valittavana eri mitoitukset Regular tai Slim Fit sekä naisten malli. Businesspukeutumisen vallankumous alkaa, kun avaat tämän esitteen.

Katso kuvasto!

CUTTER & BUCK vaatteissa yhdistyvät urheilulajin ja golfetiketin vaatimukset erinomaiseen istuvuuteen ja houkuttelevaan ulkonäköön. Asujen yksityiskohdat ovat äärimmäisen tarkkaan harkittuja ja käsityönperinteitä kunnioittaen viimeisteltyjä.

Katso kuvasto!

SOUTH WEST mallisto tarjoaa klassisia ja raikkaita vaatteita työkäyttöön ja vapaa-ajalle sekä urheilullisia teknisistä materiaaleista valmistettuja urheiluvaatteita. Raikkaat värit, muotoilu ja yksityiskohdat antavat vaatteille persoonallista ilmettä. 8848 ALTITUDE tuotemerkki erottuu laadukkaalla skandinaavisella designillaan ja teknisillä ominaisuuksillaan. Tuotteet ovat suosittuja monien alppilajien harrastajien keskuudessa.

Katso kuvasto!

SHOUT WEST UUTUUDET SYKSY/TALVI 2014 Tutustumisen arvoiset fiksut talvitakit. Yhdistä kuoritakkiin kevyttoppatakki tai kevyttoppaliivi. Voit käyttää kaikkia myös yksinään.

Katso kuvasto!

GRIZZLY sisältää laajan tuotevalikoiman klassisia ja urheilullisia vaatteita ja asusteita. Tarkoin valitulla profiilivaatteilla, laukuilla tai profiloidulla lahjoilla voi viestiä sanomaa näyttävän käyntikortin tavoin.

Katso kuvasto!

D.A.D –vaatteet ovat korkealuokkaisia merihenkisiä vaatteita.

Katso kuvasto!


Työvaatteet

Tarjoamme monenlaisiin työtehtäviin soveltuvia työvaatteita kuten rakennusalan huomiotyövaatteet, kuljetusalan ja huoltoalan työasut sekä palosuojatut työvaatteet. Kysy myös ravintola- ja keittiöasuja: kokinvaatteet, keittiöasut ja tarjoiluvaatteet. Tarjolla on myös valikoima työasuja kampaamoille, kauneushoitoloille ja kylpylöille.

PROJOB työvaatteet ovat suunniteltu tarkasti kiinnittämällä huomiota toiminnallisuuteen, kestävyyteen ja käyttömukavuuteen.  Mallisto tarjoaa työvaatteet eri aloille kuten rakennus ja asennus, kuljetus ja huolto sekä ravintola ja keittiö. Lisäksi tarjolla on varoitus- ja palosuojatut vaatteet.

Katso kuvasto!

L.BRADOR toiminnalliset ja tyylikkäät työvaatteet.

Katso kuvasto!

L.BRADOR Workwear Stretch – Made to move housumallikuvasto.

Katso kuvasto!

L.BRADOR HiVis-mallisto on tyylikäs, mukava ja omaa paremmat ominaisuudet. Tutustu HiVis-malliston kuvastoon.

Katso kuvasto!

PRIHA malliston sadan asun valikoimasta löydät edulliset työvaatteet niin kesä- kuin talvikäyttöön. Mallistoon kuuluvat paidat, housut, puserot, haalarit sekä sade- ja huomioasut.

Katso kuvasto - työasut!

Katso kuvasto - käsineet!

PREMIER mallistosta löytyy tarjoilu- ja kokin vaatteet sekä Beaty ja Spa käyttöön sopivat työvaatteet.

Katso kuvasto!


Urheilutekstiilit

Autamme mielellämme sinua löytämään sopivat urheilutekstiilit. Seuratekstiileiksi seka vapaa-ajan ulkoiluun ja urhieluun löytyy monisat tuotemerkeistä hyviä tuotteita. Katso Cliquen collegetuotteet, Cliquen Active-mallisto, mainostekstiilien Spiro sekä South West ja Altitude 8848. Kysy tarjous!

UMBRO seuramallisto tarjoaa monipuolisen valikoiman urheiluasuja.

Katso kuvasto!

SPIRO mallistossa on mm. treenipaitoja, housuja ja shortseja.

Katso kuvasto!

Sandryds kuvastossa on South West tuotemerkin tuotteita kaikenlaiseen liikuntaan sekä 8848 Altitude tuotemerkki, mikä on suosittu alppilajien harrastajien keskuudessa.

Katso kuvasto!

Kannattaa tutustua Cliquen Active mallistoon kuvaston sivu 45.

Katso kuvasto!

Cliquen Basic collegetuotteet sopivat hyvin seuratekstiileiksi.

Katso kuvasto!